Love & Reality

BB-Liese over Vera en Dimi: “Wil zeker niet zeggen dat het puur oprecht is”

Liese kijkt momenteel volop naar het tweede seizoen van Big Brother. Ze was in het eerste seizoen zelf te volgen in het Big Brother-huis, maar dit seizoen moet ze het van een afstandje bekijken. In gesprek met Nieuws 365 krijgt ze verschillende vragen over het nieuwe seizoen van Big Brother. Onder meer de relatie van Vera en Dimitri wordt besproken.

Relatie

Kijkers thuis twijfelen massaal over de relatie van Vera en Dimitri. De twee zaten nog maar net in het Big Brother-huis toen er iets tussen de twee op begon te bloeien. “Ik ben niet de persoon om te zeggen of die relatie echt is of niet. Ik zie wel dat Vera echt heel veel moeite doet. Ze is heel lief voor hem en ik zie Dimi ook heel lief zijn voor haar”, vertelt Liese.

“Vanaf dag 11 is die relatie begonnen, wat ik persoonlijk zeer snel vind. Dat kan natuurlijk, en we weten dat een romance ook wel werkt (lacht). Ik wil zeker niet zeggen dat het puur oprecht is, maar ik wil het een beetje afwachten”, gaat ze verder.

Vertrek Sercan

Ook keek ze nog even terug op het vertrek van Sercan uit Big Brother. Hij moest het huis al na één week verlaten en is een goede vriend van Liese. “Natuurlijk is het niet leuk dat Sercan zo snel moest vertrekken, maar ja, hij is een heel open persoon en liet direct van zich horen. En dan heeft de kijker zoiets van: ‘oei, daar moet je mee oppassen.'”

“Ik denk dat Sercan nog heel veel kon laten zien, maar hij heeft zijn kop een beetje laten hangen op het moment dat hij wist dat hij genomineerd was. Dat laatste valt de kijker ook op. Momenteel stelt hij zich wel positief op”, aldus Liese.

➡ Niets missen van Big Brother? Volg deze Big Brother groep!