Love & Reality

Barbie velt haar oordeel over afkappen reality-series door RTL

Samantha de Jong, beter bekend als ‘Barbie’ uit het programma Oh Oh Cherso, is erg blij dat RTL heeft besloten om te stoppen met de guilty pleasure-series.

‘Bij mij zijn er toen zoveel fouten gemaakt’

“Al hadden ze dat natuurlijk veel eerder moeten doen”, stelt ze in de Story. “Bij mij zijn er toen zoveel fouten gemaakt. Dat had een goede les voor latere producenten van dit soort programma’s moeten zijn.”

“De druk om elke week weer leuke afleveringen te maken, werd steeds groter. Kijkcijfers waren belangrijk, daar draaide alles om”, vervolgt Samantha, die zelf graag naar de series keek.

‘Van het laatste seizoen Oh Oh Cherso was negentig procent in scène gezet’

“Ik snap wel dat er in een programma als Temptation Island, dat mijn lievelingsprogramma is, veel seks zit. Ik vind dat ook leuk om naar te kijken. Maar het mag nooit zo zijn dat iemand seks tegen zijn of haar wil moet hebben. Dan ga je echt een grens over.”

Vlak na haar periode in Oh Oh Cherso vertelde ze al eens: “Ik voelde me net een pop. Wilden ze op tv een ‘hysterische Barbie’ dan maakten ze me zo overstuur dat ik vanzelf door het lint ging. Wilden ze een ‘vrolijke Barbie’ dan beloofden ze mij hemel en aarde. (…) Van het laatste seizoen is denk ik negentig procent in scène gezet.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

me lippen weer laten doen voel me weer perfect en ben er weer blij mee thx @liquidbeauty_clinic 💖🥰

Een bericht gedeeld door Samantha🎀 (@samantha_de_jong29) op