Love & Reality

Bachelorette Sylvia ‘weet in ieder geval al met wie ze níét door wil’

Vandaag is aflevering 3 van De Bachelorette met Sylvia Geersen op Videoland verschenen. De zoektocht van het knappe topmodel in Zuid-Afrika duurt voort. Wie o wie gaat er met haar hart vandoor?

Drie nieuwe heren

De episode begint met een potje lawn bowlen: ‘Zuid-Afrikaans bowlen’, al lijkt het meer op jeu des boules. Presentatrice Monica Geuze deelt de teams in, maar die kloppen qua aantallen voor geen meter. Al snel valt het kwartje bij de heren: er zijn extra mannen onderweg die de teams gaan completeren. Welkom, Samé (33, eigenaar meubelzaak), Shaka (31, overgekomen vanuit Aruba) en Mitchell (36, model en ondernemer). Over hen lees je alles hier!

Trombosebeen?

De nieuwe mannen zitten overigens niet in het winnende bowlteam. Zij die dat wél zaten, verdienden een groepsdate met Sylvia: lekker wijnproeven. Met name Tom wordt opgemerkt door Sylvia, want de Rotterdamse beauty maakt zich nogal zorgen om het been van collega-model Tom. Die is namelijk wat opgezwollen en glimmend. Sylvia vreest trombose. Andere heren die hun kans behoorlijk grijpen tijdens de date zijn Giancarlo en Rick.

Strijden om Syl

Een dag later wacht een bijzondere ‘kwartetdate’: de singles gaan suppen. Tjeerd wil Sylvia maar wat graag helpen, al zet ook nieuweling Shaka zijn beste beentje zeker voor in de strijd om de aandacht van Sylvia. In de avond is het eveneens weer een strijd om Syl, tijdens de cocktailparty.

Rozenceremonie

Maar natuurlijk heeft niet iedereen genoeg indruk gemaakt. In gesprek met Monica vertelt Sylvia dat ze ‘altijd al heel snel doorheeft of er romantische potentie in zit tussen haar en een man’. Ze is dan ook erg zeker van haar zaak en ‘kan al een aardig aantal mannen aanwijzen bij wie ze de klik níét voelt’. Uiteindelijk moeten er drie heren weg na de rozenceremonie. De eerste roos ging naar Tjeerd. Daarna kregen ook Oskar, Tom, Samé, Matthijs, Sam, Jordy, Rick, Shaka, Joris, Marlon, Giancarlo en Melvin een roos. En dus viel het doek voor: Robert, Malcolm en de pas net gearriveerde Mitchell. Helaas. Op naar volgende week!

➡ Niets missen van De Bachelorette? Volg dan ook de Facebook-groep en praat direct mee!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)