Love & Reality

Bachelorette-Sylvia openhartig over meerdere miskramen: “Ook een tweeling”

Sylvia Geersen is de nieuwe Bachelorette. Ze snakt naar liefde, alleen al omdat ze in het leven tot dusver enkele gigantische tegenslagen heeft gehad. In Special Forces VIPS onthult het topmodel dat ze meerdere miskramen heeft gehad.

Miskramen

“Er is heel erg veel gebeurd, de afgelopen drie jaar”, opent Sylvia. “Ik heb veel miskramen gekregen. Ook een tweeling. Ik praat er nooit over.” Sylvia breekt in tranen uit als ze het er over heeft. “Voor mij, dit programma, is ook dat ik mezelf heel erg blootgeef. Want iedereen gaat het nu weten en dat wist niemand, alleen mijn familie.”

Fysieke én mentale mishandeling

Verder vertelt Sylvia dat haar ex haar een keer in glas heeft gegooid. “Hij schold me ook altijd heel erg uit.” Verbaal geweld vindt ze nog erger dan fysiek geweld. “Daar kan je echt mensen kapot mee maken, hoe je tegen mensen praat.” Ook vooroordelen vindt ze naar. “Ik vind het ook lastig dat mensen mij onderschatten en denken dat ik dom ben. En ik lach alles altijd een beetje weg. Dat is een beetje een masker dat ik voor mezelf heb opgezet.”

➡ Niets missen van Bachelor? Volg dan ook de Facebook-groep en praat direct mee

Fragment met openhartige Sylvia: