Love & Reality

‘Bachelorette-Gaby Blaaser de oorzaak van breuk Rico Verhoeven met zijn vriendin’

2020 was het jaar dat Rico Verhoeven zijn dertien jaar durende relatie met Jacky Duchenne zag stranden. En dat zou wel eens alles te maken kunnen hebben met niemand minder dan Gaby Blaaser, zo meldt een bron aan het blad Weekend.

In één klap voorbij

Volgens de bron hadden Rico en Gaby namelijk een maandenlange een affaire. Dat gebeurde nadat de hoofdrolspeelster uit de serie The Bachelorette haar relatie met DJ Quintino beëindigd had.

De insider meldt: “Rond het voorjaar van 2018 begon er iets tussen de twee op te bloeien. In oktober zat de relatie van Rico en Jacky in zwaar weer en Gaby was daar de hoofd­oorzaak van. In eerste instantie ontkende Rico glashard dat er wat speelde met Gaby, maar uiteindelijk heeft hij bekend.”

Rico en Jacky hebben drie kinderen samen, maar in februari werd de breuk bekend gemaakt. “De reden daarvoor is dat we jammer genoeg uit elkaar zijn gegroeid en het voor onszelf en vooral de kinderen beter is om separaat verder te gaan in goede harmonie”, klonk het toen. Er lijkt nu dus echter nog veel meer aan de hand te zijn geweest.