Love & Reality

Bachelorette-Gaby Blaaser bedrogen door ex: ‘Was voor een film in België en kwam als verrassing één dag eerder thuis..’

In de vierde aflevering van The Bachelorette koos Gaby Blaaser ervoor om Jethro mee te nemen op een één-op-één-date, in een helikopter. Daarna sprak ze met hem over hun visie en hun verleden op liefdesgebied.

Bedrogen door ex

“Ik ben zelf wel wat vrijer in een relatie. Dat wil niet zeggen dat er vreemd mag worden gegaan, maar ik ben wel wat relaxter. Ga geen telefoons checken, en zo. Dat is privé”, zegt de blondine. Dit ondanks een zeer vervelende ervaring in het verleden: een ex van Gaby bedroog haar namelijk keihard.

“Ik was aan het draaien in België, voor een film. Ik kwam een dag eerder thuis om hem te verrassen, maar dat was het allerslechtste moment.” Gaby trof hem namelijk aan met een andere vrouw, waarop de relatie gelijk verbroken werd.

Doelt Gaby op ex Jaimy?

Het is niet met zekerheid te zeggen of Gaby daarmee op Jaimy Dorenbosch, de voormalig Temptation Island-verleider waarmee Gaby een tijdje een relatie heeft gehad, doelt. Wel weten we dat Jaimy zelf ook ooit fel was over de breuk met Gaby: “Gaby is einde verhaal, daar ben ik goed klaar mee. Ik ben heel verliefd geweest op Gaby, maar dat is onderhand helemaal weg. Ik heb helemaal niks meer met haar. Ik denk dat het meer de naam Gaby Blaaser was waar ik op verliefd was dan op de persoon.”