Love & Reality

Bachelor-Tony Jr zet de boel weer op zijn kop in aflevering vol plottwists

Vandaag verscheen al weer aflevering 6 van De Bachelor op Videoland. En zoals we inmiddels van de serie gewend zijn was het weer een intense episode, vol met grote verrassingen. Spoiler alert!

Julia grijpt haar kans

De hoofdrolspeelster van deze aflevering was ongetwijfeld Julia Sinning. De actrice en presentatrice van EasyToysTV mocht op date met Tony, en het werd een bijzondere. Bijzonder in al zijn eenvoud, want de date was simpelweg in pyjama samen op de bank een film kijken, in een super romantische setting. De vonken spatten er vanaf, en er werd flink wat gekust. Daarmee voegt Julia zich in een rijtje met Maxime en India, die eerder ook al de lippen van Tony mochten proeven.

Op de day-after stonden er twee groepsdates op het programma. De eerste bestond uit een enorm hoge en lange zipline. Hoewel met name Sara het vanwege haar lichte hoogtevrees behoorlijk eng en spannend vond, gingen uiteindelijk alle dames – de een iets harder gillend dan de ander – naar de overkant. Eenmaal daar werd een groot feest aangekondigd, met uiteraard onze Tony Junior als dj.

Groepsdates

Hoewel het feest ietwat ongemakkelijk begon, ging iedereen uiteindelijk helemaal los. Vooral Sarai, Julia en Diva maakten indruk met hun dansskkills. Aan het eind riep Tony drie beauty’s naar het VIP-gedeelte van de club: Julia, Joy en Amanda. Voor de eerste twee was dat goed nieuws, want zij kregen een roos. Helaas was het voor Amanda daarentegen slecht nieuws; Amanda vertelde in aflevering 5 al dat ze nog heel erg zoekende is in haar leven (werk- en studieloos), en dat kwam haar nu plots duur te staan. Tony gaf aan ‘stabiliteit te zoeken, en die kan hij bij Amanda momenteel niet vinden’.

Rozenceremonie-plottwist

Vervolgens ging de rozenceremonie, nog zonder Julia, Joy en dus ook Amanda, van start. Op het eind leek het dat Oriana als enige geen roos ging krijgen (de dames wisten ook nog niet dat Amanda al was weggestuurd), maar nadat Oriana al bijna afscheid had genomen, toverde Tony toch nog een roos uit zijn binnenzakje. Amanda is dus de enige die haar koffers moet pakken. Op naar volgende week!

➡ Niets missen van Bachelor? Volg dan ook de Facebook-groep en praat direct mee