Love & Reality

Bachelor-Thomas met grond gelijkgemaakt na breuk: “Steek die roos in je reet!”

Het nieuws dat Merel Beks en Thomas van der Vlugt uit elkaar zijn gegaan, is als een bom ingeslagen. Al helemaal omdat inmiddels duidelijk is dat de voormalige Bachelor een scheve schaats heeft gereden.

Cheater

Op Instagram deelt juicekoningin Yvonne Coldeweijer beelden van hoe Thomas met een andere dame zoent. Yv schrijft er bij: “Meid, deze gozer is nog niet uitgespeeld. Als hij na acht maanden nog niet voor je gaat en nu nog steeds met andere chicks bezig is, dan wil hij je niet. Girl, you need to move the f*ck on.” Later vult ze aan: “Ik heb Merel even gesproken en ze is ervan geschrokken. Ze hadden meteen na de Bachelor afgesproken exclusief te zijn en hij heeft zich daar dus niet aan gehouden.”

Niet zo rooskleurig

Yvonne: “Never ever ever hoef jij je te schamen als iemand anders zijn ware aard naar boven komt. Ever. Dit geldt voor iedereen die in zo’n situatie belandt. Je hoeft je nooit te schamen omdat jij ergens ‘in bent getrapt’. Iemand anders kiest ervoor om te liegen en dat was niet aan jou om dit ‘door te hebben’. Ik denk dat Thomas wel echt gek is op Merel, maar er nog niet klaar voor is om te committen. Maar hij had eerlijk moeten zijn naar haar. Sterkte Merel hij steekt die roos maar op een plek waar de zon niet schijnt.”

➡ Niets missen van Bachelor? Volg dan ook de Facebook-groep en praat direct mee

En ook op Twitter wordt Thomas snoeihard aangepakt: