Love & Reality

Bachelor-Julia vertelt hoe het nu met haar gaat

Ze won De Bachelor, maar werd zo’n drie à vier weken na de finale al weer gedumpt door Tony Junior. En dus geniet Julia Sinning momenteel van haar bestaan als happy single. Én als Miss Nederland, want daartoe werd ze onlangs benoemd.

Happy single

Op Instagram meldt Julia dat ze gelukkig is. “Zoals je misschien wel weet heeft mijn Bachelor liefdesavontuur deze zomer geen stand gehouden (singles club present). Mede doordat ik hier doorheen ben gegaan, weet ik dat wat er ook gebeurt, ik op mezelf terug kan vallen en op de mensen die om mij geven. De liefde die ik voor mezelf heb is daardoor alleen maar sterker geworden en ik weet beter wat ik wil en waar ik naar verlang.”

Tip van Julia

Julia vervolgt, speciaal op Singles Day: “Neem de tijd, rust en energie en gun alle liefde die je wilt geven een keer aan jezelf. Omarm je single life en vier dat jij happy bent jezelf. Tip; geef jezelf vandaag een (extra) complimentje, een kadootje, een bloemetje: iets waar jij blij van wordt. Zoals RuPaul altijd zegt: If you can’t love yourself, how in the heelll you gonna love somebody else?”

➡ Niets missen? Volg ons dan ook op Instagram!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door (@juliasinning)