Love & Reality

Bachelor-Fabrizio vreest: ‘Kan 42-jarige psychopaat zijn die mij écht iets wil aandoen’

Fabrizio Tzinaridis wilde als De Bachelor afrekenen met zijn imago als vrouwenverslinder van Temptation Island, maar al met al heeft het avontuur met de rozen hem juist nóg meer kritiek en zelfs doodsbedreigingen opgeleverd. In gesprek met Grazia vertelt hij er openhartig over.

Harde kritieken

Het begon met dat hij door de Belgische media al hard aangepakt werd. “Ja, en waarom? Ik ben allesbehalve perfect, maar ik dacht een oprecht interview te hebben gegeven en dan zetten ze op de cover: ‘Zoektocht naar ware liefde werd sexavontuur.’ Ik lees dat soort koppen als ik met mijn moeder in de supermarkt sta. Natuurlijk kan ik roepen dat het me niks doet, maar het raakt me wel degelijk. Iedereen wil leuk gevonden worden, toch?”

‘Er hoeft er maar eentje serieus te zijn’

Het dieptepunt werd bereikt toen hij zelfs doodsbedreigingen ontving. “Iemand stuurde een video waarin hij zichzelf heeft gefilmd en uitlegt hoe hij mij van het leven zou beroven. Ook stuurde iemand dat hij me een kopstoot zou geven als hij me op straat tegenkomt. (…) Het kan een 12-jarige jongen zijn met frustraties, maar ook een 42-jarige psychopaat die mij écht iets wil aandoen. Tuurlijk kan ik het weglachen, maar ik vind dit niet grappig meer. Er hoeft er maar eentje serieus te zijn”, vreest Fabrizio tot slot.

➡ Niets missen van Bachelor? Volg dan ook de Facebook-groep en praat direct mee