Love & Reality

Bachelor-Fabrizio onthult wat de status tussen hem en Margaux nu is

Madieke won De Bachelor België, maar in de reünie-aflevering werd duidelijk dat haar relatie met Fabrizio Tzinaridis maar drie à vier weken duurde. Een week daarna lag Fabri in bed bij verliezend finaliste Margaux. Hoe gaat het vandaag de dag tussen hen?

‘Margaux en ik gaan als vrijgezellen door het leven’

In gesprek met Dag Allemaal schept Fabri duidelijkheid: “Mijn sociaal leven heeft een hele tijd on hold gestaan. Ik kon maar moeilijk ergens met een andere dame worden gezien, hé. Met Margaux spreek ik nog altijd af. Daten wil ik het niet noemen, maar we blijven wel close. De chemie tussen ons is nog altijd heel sterk, maar we gaan als twee vrijgezellen door het leven. De Bachelor is een serieus engagement geweest, dat voor mij eigenlijk een heel jaar heeft geduurd. Ik heb geen spijt van mijn deelname, maar ik ben wel blij dat het nu echt achter de rug is.”

In spelletjes andere dames getrapt

Fabrizio gaf Margaux onder meer niet de laatste roos vanwege alle geruchten rondom het bij haar ex inwonen. Dat bleek een smerig spelletje van andere kandidaten. “Jammer genoeg heb ik me laten vangen aan bepaalde roddels en verloor ik zo mijn vertrouwen in haar. Het maakte me erg wantrouwig. Of eerder nóg meer argwanend: ik ben al zo vaak teleurgesteld door mensen dat ik altijd op mijn hoede ben. Achteraf bleek van dat verhaal niets te kloppen: de andere dames hebben Margaux onterecht voor de bus gegooid. Ik had daar door moeten kunnen kijken, wat ik niet heb gedaan.”

➡ Niets missen van Bachelor? Volg dan ook de Facebook-groep en praat direct mee