Love & Reality

Bachelor-Fabrizio omschrijft droomvrouw: ‘Dat miste ik wat bij Lotte’

Onlangs werd bekend dat Fabrizio Tzinaridis, die we nog kennen van Temptation Island VIPS, de nieuwe Bachelor is in buurland België. In gesprek met de Story blikt hij alvast vooruit, en verklapt hij zijn droomvrouw.

Droomvrouw

“Veel mensen denken dat ik elke nacht met een andere vrouw de lakens deel, maar ik zelf ben nooit echt een fan geweest van onenightstands. Pas op, ik heb een heel leuke, losbandige periode gehad. Maar nu ben ik een stuk serieuzer. Sinds de breuk met Lotte in oktober is er geen vrouw meer in mijn leven geweest”, vertelt Fabri openhartig.

Met Lotte, zijn meest recente ex dus, was het ‘verschil in ambitie’ uiteindelijk te groot. “Lotte is een fantastische vrouw en we hadden een leuke relatie. Maar ik miste een beetje steun en geloof in mij. Dus heb ik de keuze gemaakt om alleen verder te gaan.” Wat voor vrouw hij zoekt, is dan ook duidelijk:  “Iemand die heel sterk in haar schoenen staat en mij 1.000 procent steunt in alles wat ik doe.”

Steenrijk

Onlangs zette Fabrizio nog een eigen lijn in cosmetica op. Niet per se voor de centen, legt de Grieks-Belgische tattookoning tot slot uit: “Geld is voor mij een bijproduct. Mijn passie voor tatoeages heeft me over de laatste jaren zeker geen windeieren gelegd, nu is ondernemen mijn grote passie. Is het niet iedereen zijn droom om op een dag financieel vrij te zijn? Niet moeten nadenken of je je rekeningen kunt betalen of waar je je boodschappen doet.”

“Daarvoor moet ik geen Lamborghini of grote villa met zwembad hebben. Maar als dat op een dag kan: waarom niet? Veel mensen denken trouwens nu al dat ik multimiljonair ben – wat zeker niet zo is – omdat ik me een mooi huis en dikke BMW kan veroorloven. Maar ik werk er heel hard voor”, aldus Fabrizio.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Love Reality (@loverealitynl)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Love Reality (@loverealitynl)