Love & Reality
Fabrizio De Bachelor

Bachelor-Fabrizio: “Ik word bestempeld als een gek die niet meer geniet van het leven”

Vorige week werd bekend dat Fabrizio Tzinaridis de Belgische Bachelor gaat zijn. De voormalig Temptation Island-ster vindt het wel weer tijd voor de ware liefde, en hoopt die dus in de Vlaamse variant van de datingserie te gaan vinden.

Het roer is omgegooid

In De Bachelor wil Fabrizio gaan laten zien dat hij allang niet meer dezelfde Fabrizio als als degene die in Temptation zijn toenmalige lover Pommeline bedonderde. Hij runt nog een goed lopende tattoozaak, is bezig met een cosmetische lijn voor mannen én hunkert dus naar ware liefde. “Ik word bestempeld als een gek die niet meer geniet van het leven”, vertelt Fabri in Het Laatste Nieuws.

Sinds de breuk met de Belgische Lotte ligt zijn liefdesleven immers eventjes stil. “Ik heb een leuke, losbandige periode gehad, maar eigenlijk ben ik geen fan van onenightstands.” Als ‘happy single’ richtte hij zijn focus meer op dingen als mindfulness en mediatie. Het enige dat hij nog mist is ‘het goedkeurend oog en de trotse blik van een levenspartner die elke droom ondersteunt’. Het is hem van harte gegund!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Love Reality (@loverealitynl)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Love Reality (@loverealitynl)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door FABRIZIO (@fabrizio_tzinaridis)