Love & Reality

Bachelor BE-ster nu hard op weg om Miss België te worden: “Sindsdien niet meer gedatet”

In De Bachelor België kwam ze wel een aardig eind, maar uiteindelijk koos Fabrizio Tzinaridis toch voor andere dames. Maar Esmée van Walle liet zich niet uit het veld slaan. De 25-jarige hr-consultant is nu hard op weg om Miss België te worden!

Miss Belgium

In Het Nieuwsblad vertelt Esmée deze week dat ze de modellenwedstrijd absoluut niet als een keiharde vleeskeuring ziet. “Niemand moet met het geweer tegen het hoofd deelnemen, toch? Ik vind het zelf een avontuur, een kans om tegen de stroom in te zwemmen. Iets wat getuigt van durf. Ik wil bovendien tonen dat Miss België perfect kan samengaan met een boodschap van empowerment en vrouwenrechten, zaken die me na aan het hart liggen.”

Liefde

Op het gebied van liefde is Esmée nog minder succesvol, al heeft dat momenteel ook simpelweg niet de prioriteit. “Die zoektocht komt momenteel op de laatste plaats. Sinds De Bachelor heb ik zelfs niet meer gedatet. Ik kreeg wel via mijn sociale media een hoop berichtjes van mannen die ik niet kende. De lieve heb ik nagenoeg allemaal beantwoord. De, wel ja, rare, daarvan nam ik screenshots. Zodat ik die later met veel plezier nog eens kan herbekijken.” Succes, Esmée!

➡ Niets missen van Bachelor? Volg dan ook de Facebook-groep en praat direct mee