Love & Reality

Bachelor-Amanda onthult heftig verhaal: “Lang getwijfeld om het te posten..”

Amanda Slim is één van de smaakmaaksters in De Bachelor. Vooral met haar onbegrensde positiviteit en vrolijkheid valt ze op. Maar dat is lang niet altijd zo geweest in haar leven.

‘Het leven gaat niet altijd over rozen’

Op Instagram meldt Amanda namelijk: “Ik heb lang getwijfeld om iets te posten over m’n burn-out. Maar omdat het leven nu eenmaal niet over rozen gaat dacht ik: waarom ook niet”, opent ze. “Het lijkt zo logisch: studeren, diploma behalen en dan full-time werken. Diep van binnen wist ik dat deze master niks voor mij was maar ik wilde niet stilstaan en geconfronteerd worden met de situatie. Dus bleef ik maar volhouden en zonder dat ik het doorhad trok ik mijn eigen batterij leeg. Zover, dat mijn lichaam ermee stopte: ik viel kilo’s af en was altijd moe.”

“Doordenderen op de automatische piloot was geen optie meer. Ik besloot te stoppen met mijn studie en de tijd te nemen om te luisteren naar wat ik diep van binnen wél wilde doen! Nu, een jaar later weet ik nog steeds niet wat ik precies wil doen. Maar weet je wat? Dat is niet erg! Ik heb wel eindelijk de rust gevonden om naar mezelf te luisteren en eerlijk tegen mezelf te zijn. Zolang dat goed zit, komt de rest vanzelf”, benadrukt ze verder. “Voor iedereen met dezelfde struggle: Het is niet erg om niet te weten welke richting je op wil. Sta stil en durf te luisteren naar jezelf!”

➡ Niets missen van Bachelor? Volg dan ook de Facebook-groep en praat direct mee