Love & Reality

Bachelor-afvalster Esmee haalt uit: “Valse manier om de rest uit te schakelen”

Voor Esmee viel in de aflevering die gisteren op Videoland verscheen dan toch het doek, in De Bachelor. Ze moest het afleggen tegen Sanne, Madieke en Margaux, ook al werd het laatstgenoemde behoorlijk heet onder de voeten vanwege een serieuze roddel. Margaux zou ‘de eerste die op de romantische dates haar benen opendoet, zal in de finale staan’ geroepen hebben.

Roddel

Alle andere dames bevestigden dat aan Fabrizio, die er desondanks voor koos om Margaux te sparen. “Ik heb zoiets van: als je die dingen over hem zegt, vraag ik mij af hoe je er zelf nog in staat tegenover hem en of je niet gewoon nog meegaat omdat het programma zo loopt”, reageert Esmee in Goedele Na De Roos, aan wingwoman Goedele Liekens. “Het is niet omdat wij hier zijn voor hem, dat je zelf geen mening mag hebben. Als je die zo fel uitpraat naar anderen toe, hou jezelf er dan aan. Dat heb ik ook gevraagd: ‘Ga je er iets mee doen? Ga je het uitspreken naar hem toe?’ Maar het werd alleen maar uitgesproken naar anderen.”

Wat was dan de bedoeling ervan? Concurrentie uitschakelen, denkt Esmee. “Ik had op een bepaald moment het gevoel dat er dingen tegen mij werden gezegd, zodat ik al voor mezelf zou besluiten: oké, dan hoeft het niet meer. Dat vond ik heel raar. Ik vind dat een heel valse manier om de concurrentie uit te schakelen.”

De overgebleven singles: SanneMargaux en Madieke.

➡ Niets missen van Bachelor? Volg dan ook de Facebook-groep en praat direct mee

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Play4 (@play4_be)