Love & Reality

Aylin houdt het niet meer en knapt uit elkaar in Temptation Island

Wat begon met ‘Shallie is geen bedreiging, want Efrain neemt niet eens de moeite om zijn haren te doen voor haar’, is geëindigd in een complete uitbarsting van Aylin. De spanning lijkt haar nu, in aflevering 9, toch echt teveel te worden.

Oscar-waardig

Als het fotolijstje in haar kamer afgaat, valt Aylin zo ongeveer van de wc af. Ze rent naar de andere dames en begint ondertussen alvast keihard te huilen. “Ik begon gelijk te schreeuwen, want ik kon het echt niet geloven.. Ik dacht: ‘Ik ben hier niet klaar voor.'” Ze was bang voor beelden van Efrain die zoent of zelfs de liefde bedrijft met Shallie. Ondertussen blijft ze het geluid van een luchtalarm produceren. “Ik snap het niet, ik hou zóveel van hem.. Ik ben zó bang, alsjeblieft, help!”

Uitgelachen

En dan denk je nu: daar komen vast de meest vreselijke beelden binnen voor haar, van Efrain. Maar niets is minder waar. Het is Monica Geuze die simpelweg de mededeling brengt dat er dates aankomen. Donna en Delphine kunnen hun lach niet meer inhouden. Ouch.  “Ik en Donna keken al naar elkaar van ‘je weet nog niet eens wat er is en je doet al zo’.. Eigenlijk moesten we een beetje onze lach inhouden.” En wij ook. Wellicht acteert Aylin een beetje? Vriend Efrain erkende immers al goudeerlijk dat ze ‘alleen maar voor de fame meedoen’. Tsja..

Reactie Efrain

Haar (ex?-)vriend heeft overigens ook al gereageerd op het fragment. Hij schrijft: “‘Ze is nep, goeie actrice, overdreven zeg zonder iets te zien..’ Ik wil niet zeggen dat ik het voor haar opneem, maar nu dat ik de beelden zelf zie snap ik waar dit vandaan komt. Dat het voor jullie allemaal zo ‘nep’ lijk is wat je gezien hebt.. Ik ken haar beter en ik weet dat het haar echt raakt. Wat jullie zien op tv is niet hetzelfde wat je daar meemaakt… Net als dat ik ging huilen omdat Aylin 2 sangria’s op had).”

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!