Love & Reality
Hester Lang Leve de Liefde

Auw! LLDL-Lando zorgt voor shock: “Zie geen meerwaarde… jij?”

De eerste 24 uur van Lando en Hester in Lang Leve de Liefde begonnen al erg stroef, zo zagen we dinsdag. Het wordt nog veel erger zodra de twee lekker in de hottub gaan zitten met een wijntje erbij. Want trouwen blijkt een struikelblok.

Lando maakt geen goede beurt

En het is een letterlijk struikelblok voor Lando. Dinsdag ging hij al aardig lek toen hij veel te eerlijk zijn omschrijving gaf van zijn ideale vrouw. “Goede billen!”, zei hij enthousiast… Tot verbijstering van Hester. En nu gaat hij weer geen goede beurt maken als het gaat over trouwen.

De shock bij Hester

Hester ziet trouwen als het summum, Lando laat het compleet koud. “Ik heb niet echt de behoefte om te trouwen. Ik zie er de meerwaarde niet van… jij?” De shock op de ogen van de pas 21-jarige Hester is zichtbaar. “Voor mij is het moment van echte liefde voor elkaar”, gevolgd door een opsomming van al het moois. “Ik zie het al helemaal voor me!” Dat kan niet echt gezegd worden van de zuur kijkende Lando. Dat wordt wat vanavond, vanaf 19.00 uur is de nieuwe Lang Leve de Liefde te zien op SBS.

➡ Niets missen van Lang Leve de Liefde? Word dan ook lid van deze Facebook-groep en klets gezellig mee!