Love & Reality

Arda kondigt ‘groot nieuws’ aan: is Amber zwanger?

Door de coronacrisis en diens maatregelen ligt het werkleven van veel influencers momenteel even stil, maar in hun privéleven maken ze natuurlijk nog genoeg mee. Daarover plaatsen we op LoveReality.nl dagelijks een update, in de vorm van de Instaflits. Wat houdt de realitysterren bezig? Je ziet het hier.

Arda heeft groot nieuws

Arda uit Temptation Island kondigt op Instagram aan dat er ‘groot nieuws op komst is’. Wat het precies is, wil hij nog niet verklappen, maar zijn vriendin Amber geeft alvast aan dat ze ‘niet kan wachten’. In de reacties zien we dat heel veel volgers vermoeden dat Amber zwanger is van Arda. Spannend!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Er is wat groots op komst! 🤭 Wat denken jullie dat het is??

Een bericht gedeeld door A R D A T Ü R K È R ® (@arda.trkr) op

Happy birthday Floor

Floor Masselink, die Love Island 2019 won met Daniël van Pienbroek – maar inmiddels weer single is -, is jarig. Ze viert haar verjaardag door een zonnig kiekje aan het strand te plaatsen. Van harte gefeliciteerd, Floor!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Birthday girl 🎈

Een bericht gedeeld door FLOOR M A S S E L I N K 🦋 (@floormasselink) op

Martin op vakantie in Berlijn

Martin Foru uit Love Island, waarin hij met Sebastiana ging, is op vakantie. De rapper en bokser ging er een paar daagjes tussenuit en flaneert in een duur Gucci-shirt voor de Mercedes Benz-Arena in Berlijn, de hoofdstad van Duitsland. Have fun, Martin!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Wash Gucci ‼️ #Mercedes #gucci

Een bericht gedeeld door Tutu ‘The Example’ (@martinforu) op

Luca is blij met zijn madre

Luca uit Love Island vond het de hoogste tijd om eens te laten zien hoe blij en trots hij is met zijn moeder (‘Ti amo madre’). En dat is niet geheel onlogisch, want kijk toch eens hoe goed ze er nog uitziet. Ciao Bella!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ti amo madre! ❤️

Een bericht dat is gedeeld door @ lucaoderin op

Broer Djamiah ook jarig

En naast Floor is er nog iemand jarig: de broer van Temptation Island VIPS-verleidster Djamiah Perez Luque, die tijdens de show met name op Damian Diepeveen jaagde. Birthday’s everywhere!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Happy birthday thoooo🤍 Brother sister love 🖤 . #brother #love #happiness #birthday

Een bericht gedeeld door Djamiah (@djamiah.pl) op