Anton Danyluk deelnemer aan Love Island UK

Anton Danyluk is één van de singles die meedoet aan Love Island UK. Anton is al een tijdje vrijgezel en is wel toe aan een relatie. In de realityserie hoopt hij de juiste dame tegen te komen om een toekomst mee op te bouwen samen.

Anton Danyluk in Love Island UK

Anton Danyluk behoort tot de ‘originals’ van Love Island UK, en is dus vanaf dag één te zien in de serie. De 24-jarige hunk is geboren en getogen in Airdrie, in Schotland. Daar werkt Anton tegenwoordig als sportschoolhouder. Niet heel verrassend, gezien zijn imposante sixpack.

Zijn grootste kwaliteit is naar eigen simpelweg zijn nationaliteit: “Ik ben volgens mij de allereerste Schotse mannelijke deelnemer in alle seizoenen van Love Island UK”, stelt hij.

Anton wil in de voetsporen van Love Island UK-legends Laura en Camilla treden

Wel deden er al twee vrouwen uit Schotland mee aan de Britse serie: “Laura Anderson en Camilla Thurlow kwamen beiden tot de finale. Hopelijk schop ik het nóg verder en win ik zelfs de finale.”

Anton omschrijft zichzelf als grappig en gedreven. Hij vindt het belangrijk dat een dame in ieder geval die twee eigenschappen ook in zich heeft. “Ze moet hard kunnen werken en er goed uitzien. Normaal gesproken heb ik een zwak voor blond haar.”

Love Island UK-Anton reed op zijn 21e al in een Porsche

“Ik vind het belangrijk dat ze ook naar de sportschool gaan, want de sportschool is een belangrijk deel van mijn leven.” Zijn gym draait overigens als een tierelier, want al op zijn 21e kocht Anton een imposante Porsche voor zichzelf.

Hopelijk slaagt Anton Danyluk erin om op Love Island UK de juiste vrouw aan de haak te slaan om mee in zijn Porsche naar de sportschool te nemen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Getting out of the villa pool like 😏👀 Who’s excited for tonight show? Who do we think is leaving the villa tonight!? #TeamAnton #Belton #LoveIsland

Een bericht gedeeld door ANTON DANYLUK (@anton_danyluk) op