Love & Reality
Anne Ex on the Beach

Anne Cuppen in Ex on the Beach: Double Dutch de ex van Nick

Anne Cuppen heeft in Ex on the Beach: Double Dutch haar entree gemaakt. Ze is een ex van Nick op Heij en zorgde in de eerste twee dagen van haar verblijf gelijk voor drie knallende ruzies, met Lynn en Romee in de hoofdrollen.

Anne Cuppen in Ex on the Beach: Double Dutch

Anne Cuppen maakte een bijzondere entree: niet op het strand, maar gelijk in de slaapkamer.  De twintigjarige beauty stond in de ochtend plots aan het bed van haar ex Nick, die op dat moment met twee dames in bed lag, waaronder Taier. Anne had op de dag voordat Nick naar EOTB vertrok nog de liefde met hem bedreven en ze hadden elkaar trouw gezworen, totdat de playboy er tussenuit was genaaid. Nog bozer wordt ze als ze er achter komt dat Nick in de villa al ‘blokfluitles’ heeft gehad met Lynn. De EXtra Power van Anne was dat ze beelden te zien kreeg om ‘al haar vragen te beantwoorden’: de beelden waren van Nick en Lynn met hun bedavontuurtje.

EOTB-ruzies Nick, Lynn en Romee om Anne

Anne werkt als administratief medewerkster en doet de boekhouding. Ze houdt heel er van sporten, ‘maar heeft er wel een tijdje uit gelegen’ omdat ze een forse borstvergroting liet doen onlangs. Ze ging ‘van niets naar cup E’, zoals ze het zelf omschrift. En dat typeert haar karakter wel, want haar motto’s zijn: liever iets te groot dan iets te klein & als ik iets doe, dan doe ik het goed. Met Anne valt niet te sollen. Zo heeft ze ooit een jongen tijdens een ruzie in de discotheek tegen een dj-club aangegooid. Spijtig genoeg heeft ze een zwak voor ‘badboy-types’. “Haartjes achterover, blond haar.. ” In bed geeft ze zichzelf een 8.5, want ‘ze heeft nog nooit klachten gehad’.

Hereniging met Nick, of avontuurtje met Harrie?

Met Nick was het al behoorlijk serieus, ze had al oprechte gevoelens voor hem. Maar aangezien Nick al wat met Lynn heeft gedaan, sluit ze een hereniging met hem nagenoeg uit. Haar eerste arm om haar heen komt van – uiteraard – Harrie de Dekhengst, met wie ze nacht 2 in de villa gelijk doorbrengt. Al is er alleen (nog) maar gezoend. Wie weet komt er nog meer aan. Hoe dan ook: veel plezier en sterkte in Ex on the Beach, Anne!

➡ Niets missen van Ex on the Beach Double Dutch? Volg deze Ex on the Beach groep!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MTV Nederland (@mtvnl)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MTV Nederland (@mtvnl)