Love & Reality

Andréas Lefevre doet mee aan The Bachelorette voor Gaby Blaaser

Andréas Lefevre is één van de achttien mannen in The Bachelorette, de datingserie waarin actrice Gaby Blaaser op zoek gaat naar de ware. De docent viel gelijk op door met de motor te arriveren bij de adembenemende villa in Zuid-Afrika.

Andréas Lefevre in The Bachelorette

Andréas Lefevre is 32 jaar en woont in Sint-Pancras, in de provincie Noord-Holland. Hij heeft zijn eigen bedrijf in het geven van (bij)les genaamd ‘Meester Andreas’ en is met zijn praktijk ‘Scriptiesteun’ ook in te schakelen bij het werken aan onder meer afstudeerscripties.

“Kinderen coachen is mijn passie, omdat je in een paar uur tijd kinderen écht verder kan helpen”, vertelt de flink getatoeëerde single. “Dat geeft een heel voldaan gevoel. Het voelt ook niet als werk.”

Meester Andréas komt met de motor

Andréas Lefevre wist zich al vóór de eerste kennismaking met Gaby Blaaser te onderscheiden van de rest door met de motor aan te komen. Gaby gaf gelijk aan dit wel heel erg stoer te vinden, en dus scoort ‘Meester Andreas’ direct punten. Dat hij ‘een hele lijst vragen had voorbereid, maar die op het moment suprême allemaal was vergeten’, deerde eigenlijk niet.

“Ik ben heel erg nieuwsgierig naar Gaby omdat ze zich op een bepaalde manier neerzet op de sociale media. Ik zelf heb ook een bepaald uiterlijk, maar dat klopt niet met hoe ik ben. Dus ik ben heel benieuwd hoe Gaby écht is”, legt hij verder uit. De tijd zal leren of Gaby en Andréas uiteindelijk een match made in heaven blijken te zijn!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Rekensprint 1F – Flitsen Herhaling is hier ‘The key’. We hebben de relatie van breuken, procenten en kommagetallen geleerd. Leon snapt het nu en heeft de kaartjes een week te leen om het thuis te oefenen. Volgende week kunnen we weer een stapje verder. Resultaat in een korte tijd zien is zo tof! . . . #growbright #studie #bijles #remedialteaching #huiswerkbegeleiding #examentraining #homework #exam #coaching #meesterandreas #alkmaar #dyslexie #dyscalculie #begeleiding #onderwijs #basisonderwijs #voortgezetonderwijs #bijlesdocent #bijlespraktijk #teacherlife #tattooedteacher #teacherwithtattooes #inkedteacher #leraar #leren #meester #coronavirus #lockdown #socialdistance #sintpancras

Een bericht gedeeld door Praktijk Meester Andreas (@meesterandreas) op