Love & Reality
Amy Big Brother 2022 bewoner

Amy laat na pijnlijk Big Brother-vertrek via Instagram van zich horen

Amy moest op zaterdag het Big Brother-huis verlaten. Al na tien dagen moest ze haar spullen pakken en afscheid nemen van haar medebewoners. Al snel liet ze weten dat ze het niet erg vond om te vertrekken. Zo waren de mensen in het huis naar eigen zeggen niet ‘haar mensen’. Nu heeft ze ook via Instagram gereageerd op haar pijnlijke exit.

Pijnlijke exit

Amy moest het Big Brother-huis op pijnlijke wijze al razendsnel verlaten. Op Instagram begint ze: “Big Brother 2022. Het jaar dat alles uitdagender, harder en nog spannender werd, besloot net ik me in te schrijven voor dit (te) gekke avontuur. Kort, maar krachtig was het. Ik heb er VEEL gehuild, maar minstens even veel mij ziek gelachen met mijn mensen. Gedanst, mijn stem kapot gezongen, modeshows gelopen, gekookt, gekuist, gesport & uren in die dagboekkamer gezeten in stinkende kleren.”

Speciale band

Daarna nam ze de tijd om een aantal bewoners persoonlijk te bedanken. “Nawel, Leroy, Eveline, Nouchine, Hanne en Julio zijn zeker connecties die ik voor altijd zal koesteren. We hebben de diepste dalen overleefd en mooiste pieken beleefd. Nu ik eindelijk terug een beetje op mijn positieven ben gekomen, kan ik toch echt wel terugblikken op een leuke tijd. De strijd wordt dir jaar heel hard gespeeld en het is gebleken dat ik zelf toch al een behoorlijk rugzakje aan emoties heb waardoor dit voor mij heel zwaar was.”

Ook had ze nog een speciale boodschap voor haar volgers. “Maar ook hier probeer ik lessen uit te trekken. Ik ga werken aan mijn zelfvertrouwen en ja ik zal leren minder snel te wenen”, aldus Amy, die belooft dat ze Big Brother op de voet zal blijven volgen.

➡ Niets missen van Big Brother? Volg deze Big Brother groep!