Love & Reality

Amber is verleidster in Temptation Island 2020

Amber is één van de verleidsters uit Temptation Island 2020. Aan de Belgische beauty de taak om de ontrouw van de deelnemende heren te bewijzen in de heftige realityserie.

Amber verleidster in Temptation Island 2020

De 22-jarige Amber is geboren en getogen in Wetteren, in België. Ze wordt op haar profielpagina bij RTL omschreven als een ‘one of the guys-type’.

Niet voor niets heeft ze een enorme voorliefde voor auto’s, met name als ze de voertuigen zelf gepimpt en getuned heeft. Zoals ze met haar eigen BMW ook heeft gedaan.

Verleidster Amber houdt van autotunen

Voor het brood op de plank is Amber sales advisor bij de H&M. De welgevormde spetter beschikt derhalve over een zeer vlotte babbel en is absoluut niet bang om op een man die haar aandacht trekt af te stappen. Deelnemers Gianni, Karim, Zach, Arda en Chris zijn dus gewaarschuwd.

Instagram Amber uit Temptation Island

Getuige haar Instagram schroomt Amber bovendien niet om haar lichaam in de strijd te gooien, want op het sociale medium barst het van de uitdagende kiekjes.

Heren, maak jullie borst maar nat, want deze ‘speelse jongedame’, zoals ze zichzelf omschrijft, heeft haar messen meer dan goed geslepen!