Love & Reality

Amandine reageert voor het eerst op vrijwillig Love Island-vertrek

Nadat Jules met een andere dame (Lisa) terugkwam uit Casa Amor, trok Amandine zelf haar conclusies: ze pakte haar koffers en verliet Love Island per direct. In de Reality Aftertalk blikt de publiekslieveling uitgebreid terug op haar moedige besluit.

‘Ik zat er dieper in dan ik dacht’

“Ik koos ervoor om de villa te verlaten, omdat ik er ergens toch wel dieper in zat dan ik dacht”, erkent Amandine. “Niet meteen verliefdheid, maar toch wel iets van gevoel. Ook nu we naar het einde van het avontuur van Love Island neigen, vind ik het nog altijd te snel om te zeggen ‘oh ik ga nu voor een bombshell’.”

Belofte verbroken

Amandine is iemand die tijd nodig heeft, Jules gaf die haar uiteindelijk dus niet. Vlak voor Casa Amor hadden de twee nog een ‘heftig gesprek’. “Het was wel vrij duidelijk dat we met elkaar eigenlijk doorgingen en dat we eraan gingen bouwen, maar bij terugkomst bleek dat niet te zijn, dus ja. So be it.”

Leerproces

“Ik ben mezelf hier eigenlijk constant tegengekomen”, vervolgt Amandine. “Ik heb mezelf op vlak van mijn eigen persoonlijkheid, op vlak van liefde, op vlak van people ook gewoon helemaal opengesteld. En ik merk wel dat je jezelf wel leert kennen op heel veel vlakken als je dagen en weken in een huis zit met heel veel verschillende types en persoonlijkheden. Dan merk je wel dat je jezelf tegenkomt op heel veel verschillende vlakken.”

➡ Niets missen van Love Island? Volg deze Love Island Facebook-groep!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Love Island (@loveislandnl)