Love & Reality
Amandini Love Island 2022

Amandine Bonehill in Love Island piepjonge blue eyed blondie

Amandine Bonehill maakt in Love Island deel uit van de groep van twaalf orginals. De Belgische vrijgezel, werkzaam als fotograaf, model én modelcoach, hunkert naar liefde en hoopt in de villa van de populaire datingshow haar prins op het witte paard te treffen.

Amandine Bonehill in Love Island

Love Island is terug op de buis. Onder leiding van presentatoren Holly-Mae Brood en Viktor Verhulst vliegen twaalf originals naar het Spaanse Gran Canaria in de zoektocht naar ware liefde – en naar de geldprijs van 25.000 euro. Tijdens herkoppelingen moet gekozen worden wie de beste match is, degene die alleen achterblijft vliegt linea recta terug naar Nederland/België. Wie gaan Job en Esmee (inmiddels al uit elkaar) opvolgen als winnaars?

Love Island-Amandine is model en modelcoach

Amandine Bonehill is geboren en getogen in Gent, België. Ze is pas twintig lentes jong, maar weet heel goed wat ze wil. Ze studeert momenteel nog voor haar Bachelor’s Degree op de Arteveldehogeschool en doet steeds vaker klussen als model. Verder is ze samen met twee familieleden oprichter van de ABS Agency, waar ze werkt als fotograaf. Bovendien is Amandine in te huren als coach van mensen die ook een carrière in de modellenwereld ambiëren.

(Dieren)vriend gezocht

Een bijzonder druk leventje dus, en dat resulteert er mede in dat ze op liefdesgebied al een tijdje stilstaat. Op Love Island wil ze Cupido een handje gaan helpen. Ze valt op mannen met een groot hart, maar tegelijkertijd ook met een ‘bad boy-uiterlijk’. Tevens heeft ze een zwak voor mannen die van dieren houden, want zelf is ze ook een absolute dierenvriend. Sterker nog: hoe leuk en knap een kerel ook mag zijn, als hij niet met de poes van Amandine op kan schieten, zit een relatie er sowieso niet in voor de jonge Vlaamse.

Hunkerend naar liefde

In het leven heeft Amandine Bonehill nog nooit echte, pure liefde mogen ervaren. Wat zou het leuk zijn als ze er op Love Island NL/BE eens kennis mee gaat maken? Ongetwijfeld gaan de single heren als een blok vallen voor de blue eyed blondie. Nu hopen dat het wederzijds is!

➡ Niets missen van Love Island? Volg deze Love Island Facebook-groep!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Arshin Abaga (@iammeintl2018)