Love & Reality

Allie DiMeco is te zien in Ex on the Beach: Peak of Love

Allie DiMeco maakt deel uit van de tien singles die aan Ex on the Beach: Peak of Love zijn begonnen. Eerder was ze al te zien in The Naked Brothers Band, een Amerikaanse komedieserie die van 2007 tot 2009 draaide op Nickelodeon, en in 2019 in Temptation Island USA als verleidster.

Allie DiMeco in Ex on the Beach: Peak of Love

Alexandra ‘Allie’ Jean Theresa DiMeco is in 1992 geboren in Waterbury, Connecticut. Ze heeft roots in Korea, Frankrijk, Italië, Engeland én Duitsland. Haar moeder het Laura DiMeco en haar vader overleed toen Allie pas drie jaar jong was.

Allie DiMeco in The Naked Brothers Band

Allie begon al in haar vijfde levensjaar met acteren. Later speelde ze piano, bassgitaar en cello in The Naked Brothers Band. Ook was ze te zien in The Naked Brothers Band: The Movie. Inmiddels richt Allie zich weer op het schoolleven: ze studeert voor een master in ‘mass communications’.

Alli DiMeco in Temptation Island

In 2019 verscheen Alli DiMeco als verleidster in Temptation Island USA. Ze hoopte daar de ware liefde te vinden. “Op 26-jarige leeftijd kan ik wel zeggen dat ik de manier van daten van mijn generatie haat. Naar links en rechts swipen heeft me nooit aangesproken.”

Helaas wist Allie DiMeco uiteindelijk geen liefde over te houden aan haar deelname, en dus verschijnt ze nu in Ex on the Beack: Peak of Love. Verliest de blondine hier haar hart wél, of gooien oude vlammen roet in het eten voor haar?

Allie DiMeco.
Allie DiMeco in Temptation Island USA 2019.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

lil quaran-ting

Een bericht gedeeld door Allie DiMeco (@missalliedimeco) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

All white lies, no white lighters🚫 . . . 🤍Such a fun, edgy shoot with @catapult_world 📸

Een bericht gedeeld door Allie DiMeco (@missalliedimeco) op