Love & Reality

Alles kijken op Videoland? Profiteer van de Black Friday-deal

Wil je alle realityprogramma’s bingen op Videoland? Dan is dit het moment om toe te slaan. Videoland heeft namelijk ook een Black Friday-deal en die kun je absoluut niet missen. Want naast de gebruikelijk 14 dagen gratis kijken bij de start van je abonnement, is er nu een actie waarbij je per maand liefst 50% korting krijgt!

Bomvol Videoland archief

Het seizoen van Temptation Island: Love or Leave is net afgerond, Prince Charming is net begonnen en Are You The One? is in volle gang. Daarnaast staat het archief van Videoland natuurlijk bomvol met volledige seizoenen van Temptation Island, Love Island, Ex on the Beach, Married at First Sight, B&B Vol Liefde en nog heel veel meer. Want er zijn ook veel internationale series te zien, zoals ook een Married at First Sight Australia.

Ideaal voor de donkere dagen

Videoland heeft deze dagen een speciale Black Friday-deal. Daarbij betaal je maar 50% van de kosten per maand, ideaal dus voor de donkere dagen die aanstaande zijn. Waarbij we met een beetje pech ook nog door een mogelijke lockdown veel thuis moeten zitten. Sla nu dus toe met Videoland!