Love & Reality

Alicia Duran Gomez deelneemster aan Love Island

Alicia Duran Gomez maakt deel uit van de knappe singles die in Love Island op zoek gaan naar de ware liefde. In de komende weken zal blijken of ze daar ook in gaat slagen, in de villa op Grand Canaria.

Alicia Duran Gomez in Love Island

Alicia Duran Gomez is opgegroeid in Aalsmeer, in de provincie Noord-Holland. Zoals haar naam al doet vermoeden liggen haar roots echter elders: in Colombia, namelijk.

De 23-jarige schoonheid rondde in 2015 de havo af en ging daarna op het Schoevers College door voor een associate’s degree in officemanagement. Tijdens haar schooltijd had Alicia Duran Gomez al bijbaantjes bij onder andere Frozz Frozen Yoghurt en liep ze stage bij de KEM Kliniek, maar haar eerste ‘echte’ job was als officemanager bij SENSE Recruitment.

Alicia Duran Gomez is secretaresse

Dat deed ze slechts een jaartje, net als de job van personal assistent bij de Royal Asscher Diamond Company in Amsterdam. Tegenwoordig is Alicia secretaresse bij G&S Vastgoed, ook in de hoofdstad van ons land.

Als Alicia niet aan het werp is, gaat ze graag stappen met haar vrienden, of maakt ze reizen naar warme, verre landen. Bijvoorbeeld naar ‘haar’ Colombia, natuurlijk, maar ook Australië heeft ze al eens op een bezoekje getrakteerd.

Alicia Duran Gomez half Colombiaans

Gezien haar achtergrond zal het je niet verbazen dat Alicia Duran Gomez ook erg soepele heupjes heeft. Vooral de salsa ligt haar goed. Verder beschikt ze over Zuid-Amerikaans temperament: ze hunkert dan ook naar vurige passie en romantiek.

Moeite om mannen aan te spreken heeft de krullenbol nooit gehad. Hopelijk levert dit Alicia op Love Island eindelijk de ware liefde op!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Live a bikini kind of life 💙

Een bericht gedeeld door Alicia Duran Gomez (@alicianathalie) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

My partner in crime. Bonnie and clyde forever.💀

Een bericht gedeeld door Alicia Duran Gomez (@alicianathalie) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Jungle vibes 🌿🌾🍃🌳

Een bericht gedeeld door Alicia Duran Gomez (@alicianathalie) op