Love & Reality

‘Ali B ging vreemd met déze Temptation Island-ster’

Ali B bouwde de afgelopen jaren een reputatie als ‘knuffelmarokkaan’ op, maar inmiddels duiken er steeds meer geruchten op die doen blijken dat hij misschien toch niet zo onschuldig is. Zo zou hij zijn vrouw Breghje stelselmatig bedriegen.

Zwijggeld

Eerder klonken er al geluiden over een slippertje met een negentienjarig meisje, die hij vervolgens 500 euro ‘zwijggeld’ aan zou hebben geboden. Onder meer Jan Roos en Dennis Schouten van Roddelpraat kwamen met dat verhaal. Ook zou Ali in Dubai met twee schaars geklede vrouwen zijn hotelkamer in zijn gedoken.

‘Heel erg smerig’

En het nieuwste gerucht gaat over een nachtelijk avontuurtje met een Temptation Island-ster: voormalig verleidster Hung, die in het seizoen van 2019 (met onder meer Laura/Roger, Rodanya/Morgan, Sydney/Demi en Milou/Heikki) halverwege het seizoen als extra single de villa binnen kwam. Youtubester Yvonne Coldeweijer bevestigd dat Ali ‘heel vaak vreemdgaat’, FawryNotSawry van Rumag noemt hem ’te smerig voor woorden’.

Temptation-Hung

Op Instagram meldt Juice Channel nu: “Verschillende bronnen melden ons dat Ali ook het bed heeft gedeeld met Hung die we kennen van Temptation Island. De twee hebben elkaar leren kennen tijdens de clip-opnames van ‘Let’s go’. Hierin is Hung ook te zien en na deze opnames hebben de twee het dus ook meer dan gezellig gehad. Ali wilde vaker afspreken met Hung en zij dacht er op die manier misschien een media-carrière uit te halen. Maar na een paar keer afspreken was Hung er ook wel achter dat het puut voor lust was.” Ali B heeft nog niet gereageerd op de opeenstapeling van beschuldigingen. Wel heeft hij de optie om comments tee plaatsen bij zijn foto’s uitgeschakeld. Wordt ongetwijfeld vervolgd!

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!

In deze clip is Hung te zien:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door RTL 5 (@rtl5)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door SKAFFAVISION (@skaffavision)