Love & Reality

Adembenemende Love Island-villa staat te koop

Love Island draait inmiddels op volle toeren. Singles hopen in een reusachtige villa, die alles bezit wat je hartje begeert, de ware liefde tegen te gaan komen. De serie is over komen waaien vanuit Groot-Brittannië, en wat blijkt nu: Casa Amor, een bonus-optrekje waarin de Britse variant deels opgenomen wordt, staat te koop.

Casa Amor van Love Island staat te koop

Casa Amor is niet de hoofdbasis van de singles in de Britse Love Island, maar een soort extra vakantiehuisje voor de deelnemers. In ieder seizoen worden de mannen uit de serie voor enkele dagen naar die villa gestuurd, waar ze zonder de vrouwen in de buurt mogen gaan genieten.

Omdat er tijdens hun korte verblijf op Casa Amor vaak een leger aan kersverse, nieuwe vrouwen op de mannen wordt afgestuurd, en hun eigenlijke koppel-dames dus niet in de buurt zijn, leverde het uitstapje naar deze villa al vaak problemen, drama en nieuwe liefde op.

Casa Amor, met eigen wijngaard, kost 2,8 miljoen euro

Mocht jij een enorme bankrekening hebben, kan je diezelfde Casa Amor nu kopen. Het stulpje, voorzien van vier slaapkamers, een groot zwembad, fruitbomen, een eigen wijngaard (!) en een yogastudio, kost niet meer dan een kleine 2,8 miljoen euro. Een schijntje, toch!