Love & Reality
Joan Niek Bachelor Love Island

Aaah! Niek en Joan delen mierzoete foto’s

Het jaar 2021 is er één met ups en downs geworden voor Joan uit Love Island. Joan leerde een jaar eerder Mert kennen. De twee kroonden zich tot de winnaars van Love Island seizoen 2 en gingen met een bedrag van 25.000 euro naar huis. In Nederland probeerden de twee het een tijdje samen, maar uiteindelijk werd in september duidelijk dat de twee een streep door hun relatie hadden gezet. Niet veel later ontstonden er geruchten dat Joan een nieuwe man aan de haak heeft geslagen. Nu poseert Joan samen met niemand minder dan Bachelor-Niek op de nodige kerst en nieuwjaar foto’s.

Joan en Niek

Joan en Niek lijken elkaar inmiddels helemaal gevonden te hebben. Zo vertelde Niek recent al aan Robbert Rodenburg: “Het is nog niet officieel. We zitten te kijken wanneer we de stempel erop gaan drukken. We noemen het geen daten meer, we zijn al veel verder”, verklapte hij toen.

Inmiddels verschijnen de twee ook steeds vaker bij elkaar op Instagram. Zo deelden ze op Kerstmis al mierzoete kiekjes waarbij Joan de tekst schreef: “Elke dag met jou is één grote glimlach.” Met nieuwjaar was het ook de beurt aan Niek. Hij plaatste een foto met Joan waarbij hij schreef: “Samen knallend het nieuwe jaar in gegaan🎇Best wishes for 2022.” Het is dan ook duidelijk dat de twee als koppel 2022 in zijn gegaan.