Love & Reality

6 mogelijke opvolgers van Gaby Blaaser als Bachelor

Nu de heftige reünie-aflevering van The Bachelorette ook op Videoland is verschenen, kan het speculeren over een opvolger van Gaby Blaaser beginnen. Het lijkt een man te worden, zo onthulde presentator Rick Brandsteder reeds. LoveReality zet een lijstje in elkaar met zes potentiële kandidaten.

Rick Brandsteder

Waarom zou het niet the man himself kunnen worden? Hij is immers al jarenlang vrijgezel en kent het programma als de beste. In de Metro vertelt Rick: “Er is niets zo kwetsbaar als de liefde, het lijkt me moeilijk om dat met meerderen te delen. En daarnaast: ik heb nu een superleuk programma als presentator te pakken, ik zou wel gek zijn als ik dat liet schieten. Maar vraag het me nog eens als ik over vijf jaar nog steeds de liefde niet heb gevonden!”

Gerard Joling

Ook wordt er al volop gespeculeerd over een gay-editie van The Bachelor. In dat geval komt gelijk Gerard Joling in beeld. Zijn kompaan Gordon deed het al eens voor met een – weliswaar mislukte – zoektocht naar de liefde, wie weet is de beurt nu aan Geer. De zanger erkende al eens dat hij ‘bezig is met een Bachelor-achtig programma’..

Tony Junior

Na zijn breuk met zangeres Maan is Tony Junior al weer enkele maanden single. In de VIVA vertelde de DJ eens over de liefde: “Als ik morgen iemand tegenkom bij wie ik bij wijze van spreken denk: jij bent de mama van mijn kinderen, zal ik later nooit die onrust krijgen van ‘misschien wil ik weten wat er nog meer te koop is’. Maar als je wat jonger bent en minder ervaring hebt… Het eerste huis dat je bezichtigt, ga je ook niet meteen kopen.”

Viktor Verhulst

We kennen hem al als de presentator van Love Island, maar de Belgische hottie Viktor Verhulst is zelf nog altijd ongelukkig in de liefde. Hij was lang met Marthe uit K3, maar wacht tegenwoordig weer op een pijl van Cupido.

Niek The Bachelorette

Niek Marijnissen

Hij deed natuurlijk al mee aan The Bachelorette, maar verloor uiteindelijk in de finale van Joey en is dus nog altijd single. Waarom zou Niek niet een nieuwe kans verdienen, en nu zelfs als hoofdrolspeler? De Brabantse autoverkoper staat in ieder geval open voor de liefde.

Dave Roelvink

Een graag gezien gezicht in de reality-tv is die van Dave Roelvink. Zijn broertje Donny heeft al een vriendin, maar Dave nog altijd niet. Na zijn breuk met Julia Mekkes haalde hij meerdere keren het nieuws op een minder positieve manier (dronken achter het stuur, zijn lamborghini werd in de prak gereden, et cetera). Misschien kan een vrouw hem terug op het rechte pad brengen. En misschien vindt hij die reddende engel wel als Bachelor?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

De opvolger van Gaby Blaaser in seizoen 2 wordt een man! Wie hoop jij? Wij doen alvast 6 suggesties #linkinbio #thebachelorette #bachelor

Een bericht gedeeld door Love Reality (@loverealitynl) op