Temptation Island VIPS

10x de vreemdste uitspraken van Temptation-Orpheo

Hij kwam pas laat in de serie, maar Orpheo Krolis heeft toch al behoorlijk wat tongen los gemaakt in Temptation Island VIPS. Vooral met vreemde, onnavolgbare uitspraken. De website Glamour.nl pikte er 10 uit.

De 10 vreemdste uitspraken van Orpheo in Temptation Island VIPS

1. Weet je nog dat een paar verleiders indruk op Orpheo probeerden te maken tijdens de confrontatie? Mitch deed een poging: “Je verwacht van je meisje dat je haar 100 procent kan vertrouwen. Maar we weten allebei: dan moet je lekker een hond nemen.” Orpheo’s reactie: “Ik was totaal niet van hem onder de indruk. Want 1) ik hou gewoon van hondjes, daar ben ik niet op tegen. Alleen anderzijds is mijn vriendin allergisch voor honden. Dus ja.” Dus, ja. Inderdaad.

2. En dan nu: Het Boek. Dat verschrikkelijke boek dat Orpheo leest met de kippenvel bezorgende titel De kracht van echte mannen. Orpheo legt de verleidsters even haarfijn uit wat er in het boek beschreven wordt:

“Een man zijn doel is belangrijker dan zijn relatie”, begint hij. “Klaarkomen in een vrouw is natuurlijk de erkenning naar haar toe dat zij het ten eerste goed heeft gedaan en je voelt je er comfortabel bij. Maar je moet er niet in doordraaien. Je moet wel een vrouw ook het gevoel geven dat jij de man bent die daar verantwoordelijk mee omgaat en die niet altijd even makkelijk te bevredigen is.”

Jazeker, hij gaat nog verder. “Op het moment dat jij klaarkomt op verzoek van je vrouw zonder echt zelf daar een keuze voor te hebben gemaakt dan laat je eigenlijk je macht ontnemen”, besluit hij.

3.  Orpheo beschrijft ‘de perfecte vrouw’. Maar dan uit 1928. “De ultieme vrouw is de vrouw die zich transparant kan instellen door middel van koken.” Is goed, Orpheo.

De andere 7 bizarre Orpheo-uitspraken vind je op Glamour.nl.